Cecilia Tram

Cecilia Tram

Ägare på Beautyfreak

Hej och välkommen till mig!

 

Jag började min karriär som dansare och jag trodde detta var mitt kall här i livet, tyvärr höll inte min kropp med om det och jag var tvungen att hitta ett nytt sätt för att få utlopp av min kreativitet. Vilket ledde till att jag utbildade mig inom smink. Mitt motto är ”Always enhance you beauty, never cover it” Jag vill alltid hitta det speciella med just dig och framhäva det ännu mer!

Jag älskar att jobba med all sorts smink och att jobba med människor i alla åldrar. Jag gillar även utmaningar eftersom det är det som gör att du utvecklas men något jag aldrig kommer att använda är djurtestad smink. Djur ligger mig varmt om hjärtat och för mig är det inte logiskt att vi fortfarande i dagsläget testar på djur. 

Jag är utbildad makeup-artist och hårstylist. Jag samarbetar med olika fotografer och har även rest utomlands för att jobba med fotografer från b.la USA, London och Irland. Jag gick min utbildning på makeupstudion i Malmö 2016 och har även tagit Ariel Tajedas masterclass i Amsterdam. Jag har även arbetat med Nivea, H&M, olika modellagenturer och som makeupassistent för Netflix.

 

Hoppas vi hörs snart!